Tawaran Hebat !!!

Tuesday, February 22, 2011

jUmPa KaK AnA

Hoooreeeey.....xcited btl nak taip entry kali ni. Di saat entry ni di tulih, me bru sahaja melantak.. huhu... lunch je sbnrnye... Ni nak bgtau sbnrnye tadi msa lunch kat kdai makan kasturi BSD jumpa kak ana (cahaya cintaku) yg merupakan blogger famous... huhu... (puji2 kak ana ni)

Mula2 tak perasan sbnrnye sbb busy sngt tot tet tot tet bermesage2 dgn my pren. Tah mcm mane leh terperasan hand beg kak ana yg wrna pink + hitam tu.. kah kah kah (nak guling2 ketawa).. Pastu tngk je kak ana smpai dia duduk.. Nmpk ica dng apis n husband kak ana... Sah + confirm kak ana sbb dia bru hantar ain pg GA dan bru nak lunch..

Tp msa kak ana smpai tu me dh sudah mkn. Msa nak pg byr kat kaunter tu bru tegur kak ana yg kbtulan  tngh pilih2 lauk yg nak d ngap.. hahaha.... b4 nak tegur tu dada ni dup dap dup dap...ceh mcm jumpa ape pula kan.. sbbnye tak percaya kak ana dpn mata.. hahaha.... Comel sugguh ica tu... Msa jmpa kak ana face 2 face tu memang tak percaya sbb kak ana ni kurus nyer.... n comel... (puji2 ni kak ana).. huhuhu... Tak dpt nak borak pnjg sbb rushing blk opis.. lunch break dah nak abess la...

Bersyukur sangat + happy giler (rasa nak loncat2 jer ni) akhirnya bertemu juga dgn kak ana. Memang tau kak ana selalu ada kat area2 sini tp tak sngka dpt jumpa... Hari ini dalam sejarah la wey...

To Kak Ana: Happy dpt jmpa kak ana.. Hope lps ni dpt jmpa lagi yer...

6 comments:

Ana Suzana said...

Wahahahaha.. Gaya mcm jumpa artis je kan.. Kekekke.. Byk tak akak melantak mknn.. Pinggan penuhhh.. Hubby akak mesti geleng kepala tiap kali tgk pinggan akak.. Kekeke..

Kalau jumpa lg pasni leh la sembang2.. ^_^

Ummi AmnaAmzar said...

ummi pun teringin nk jumpe ana n blogger2 lain..tp xpenah terserempak mn2...

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

Huhuhu... tak pe kak janji habis makanan dlm pinggan tu...

Zur@ZaRi said...

waaa... baguih betoi boley cam blogger in real life... nnt kalo jumper zura tegur2 gak eh... mak ai jauh nyer damansara tue... caner nak jumper=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Sofya said...

seronok la dapat jumpa face 2 face

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

zur@zari: mcm mana tak cam, hari2 ngadap blog kak ana tu... huhuhu *_*

sofya: memang seronok dpt jmpa face2 face. tp syg tak smpt nk borak panjang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang