Tawaran Hebat !!!

Thursday, March 14, 2013

Last Day

Lama tak buat entry, bila nak buat entry pun dah lupa mcm mana nak mula. Huk huk huk....
 
Okeh nak story tentang last day promotion kat Pizza Hut Semalam 13.03.13.
Me tak letak backlink sebab promotion ni dah tamat. Nak bg backlink pun tak guna dah kan. Tp pic ni me ambil kat FB Pizza Hut Malaysia ye...
 
  
Actually nak pg hari selasa 12.03.13 tapi me print2 coupon ni asyik dapat sekerat je. Tak ada full gambar mcm yg dia tnjuk ni. So kena la tangguh utk the next daynye...
  
Kul 12 lagi my cliuque dah print coupon ni bg mengelakkan kelam kabut nak print mcm hari sebelumnya. Huhuhu....
 
 Jam tepat menunjukkan pukul 1tgh, cepat2 kita org keluar opis dan menuju ke Pizza Hut yg berdekatan. Ye la time lunch kan risau ramai org dan order sampai lambat.
 
Dan hasilnya.... ya ini dia....
 
 
Kasi zoom sikit... Licin ooooo.... Hehehehee... Sebabnya memang tengah kelaparan... Tak sempat nak snap picture pizza tu sebelum makan. Dah tak menyempat! Lagi pun rushing nak balik opis cepat. Kang terlajak pulak.

 
Kalau ikut kat coupon ni air blackberry fizz. Tp semalam air tu dah habis so tukar dgn air... hhmmm air... erk tak ingt lak nama dia tapi ada asam boi dgn limau. Yg pasti memang sedap la air tu. Kena dengan tekak!
 
 
 
 
with lurve,
riri


4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

glup!

Rasp said...

berbaloi bila grab time promotion kannnn...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wantie said...

berbaloi baloi...dah janji ngan anak nak pi mkn pizza. bila la pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang