Tawaran Hebat !!!

Friday, September 6, 2013

27th birthday & Tiamo

Hari ni 6th sept 2013 genaplah umur me 27 tahun. Selamat Hari Jadi to me myself. Hehhee.. Aci tak wish birthday kat diri sendiri?
 
Last week dah sambut birthday secara berjemaah in advance.
 
 
 Ingatkan hari ni nak belanja staff kewangan makan kek. Tapi ramai yg tak de sbb terlibat dgn sukan anjuran kementerian pengangkutan. So me rasa next month la ye. Hehehe..

Owh pagi tadi ada meeting kat UPM. Pas meeting around 11am Ketua Bahagian (Bos kecik) ajk pi MidValley nah... Hahhaa... ape lagi, follow je la.

Then, sempat tu me grab sepasang kasut kat Tiamo kat Gardens. Hehehe... Ada offer. 2pairs RM99. Harus la me rembat 1 dan my clique rembat 1.


Kasut dia Ya Allah comeelll gila. Dengan ribbon, flower n beads kat atas dia tu. Me memang suka gila dgn flat shoes yg ada ribbon / bunga seketul kat atas mcm ni. Pastu dalam dia memang comfy habis la. Yg me ambil ni pun last pair kot. Tp size dia kena ambil 1x besar dari size biasa. Sbb menurut pekerja kat situ cutting dia lain sikit.

Memang tahan je tengok la kasut yg comel2 kat situ. Kiranya ni hadiah birthday utk diri sendiri la ni. Fuuhh walaupun tengah berjimat ni, tapi bila tngk kasut comel ni sangat la tak tahan dugaaan! Tetap juga beli.

Harga biasa sblm less pun ok la tak de mahal sngt around rm119 - 129.. Kah kah kah tak mahal sangat pun me tetap rembat yg murah... Tak mahal sangat ye.. Ni kalau Mr.S tau pengsan ni..

Owh, pas beli ni me dah tanam niat kat hati nnti nak dtg beli lagik. Bhahaahaha...
 
Next week me akan berkahwin, InsyaAllah... Semoga semuanya akan berjalan dengan lancar. Aminn...
 
 
with lurve,
riri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang