Tawaran Hebat !!!

Thursday, May 9, 2013

Nikah, berinai, bersanding, bertandang..

Skrg dah May, baru nak story cite bulan April. Dah nak sebulan kot me dok peram cite ni. Hehehe...

Entry ni me sekalikan dari majlis nikah, malam berinai, bersanding and bertandang. Opkos la bila dah buat entry combine mcm ni gambar pun harusla yg selected je me tepek. Hehehe....

Ni wedding my cousin belah abah. Wedding antara Sally (salasiah) and Azmie ni berlangsung pada 12&13 April 2013. Hujung minggu ni dah sebulan.

Majlis akad nikah;


Time ni pengantin lelaki mesti berdebar. 
Tak kurang juga dgn pengantin perempuan....


Alhamdulillah dengan sekali lafaz je...


Hantaran dari pihak perempuan....


Malam berinai bersongket hitam dan bersanggul lintang... At first me ingtkan sanggul tu berat.. Rupanya sekarang punya dh ringan kot... 


Keesokan harinya pula.... Me cukup tak paham apasal bila suh amek gmbr ni adik me ni mesti amek dari tepi. Mati2 me ingtkan nampak muka me dari depan.


Personally me rasa gambar pengantin ni paling the best la yg me amek. Hehehe... #perahsan!





Keesokan harinya (Ahad) rumah lelaki pula... 
Untung la kan jodoh dapat org dekat.. Dekat sangat ni... Sampai 15kereta yg dtg utk hantar rombongan ni. 
Huhuhu.... Bridal pun ambil yg sama masa kat rumah perempuan. 

Senang mcm ni... satu minggu dua2 belah settle. Tak payah nak worry lagi.

Owh masa ni hujang rintik2... So me pun malas nak usung camera kesana sini. So guna hp je la ye...


Kasik zoom siket...


Yeay, sama cantik sama padan...

Feb - Lyn & Husband Done!
April - Sally & Azmi Done!
April - Nazira & Husband Done!
May - Junaidah & Ikram
Sept - Me & Me
Oct - Ieda & Nuar


Wish both of u happy marriage and have a happy family till Jannah. InsyaAllah...

note; bridal Melissa Bridal, Muar.


with lurve,
riri

2 comments:

LYAfrina said...

wh..cantiknya pelamin...
selamat pgantin baru buat beliau

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang