Tawaran Hebat !!!

Wednesday, July 3, 2013

Wedding Prep - Documentation

Assalamualaikum....

Hehee... Lama tak singgah sini. Dah bln Julai baru la nak jenguk balik blog ni. Owh sesungguhnya me jelous dgn org lain yg ada masa yg blh buat entry dan BW.

Alhamdulillah semua procedur utk nikah dah siap.. Walaupun me & Mr.S rasa kami dah lambat dah ni nk submit segala borang bagai. 


Part isi borang ni sume ok. Cuma yg kecut sikit part nak HIV test tu. huhu seram... Hari2 duk terfikir mcm mana la dia nak cucuk masa amek darah tu... 

Nak tak nak kena pg juga. Kalau x tak dpt kawin. Heheee...


Huwaaa skt nye. Hahaaaa... Dah la masa me pg klinik tu jerebu dah melanda KL. yg sakit jari tp sesak gak la hidung masa tu. 

Ni me pg klinik tu kali ke 2. Sbbnya masa 1st time pg me tak bawa borang utk HIV test yg jbtn agama islam negeri (melaka) me dah sediakan. Me ingt blh je guna borg kat klinik tu mcm Mr.S. Rupanya lain negeri lain prosedur dia. Mr.S org nogori, dia just guna je borang kat klinik kesihatan, x de mslh pe2. Bila tya staff kat sana klinik jinjang tu rupanya bergntung kpda negeri masing2. Mcm KL dan negeri 9 blh je guna borg yg sedia ada kat klinik tu. Negeri2 lain me tak pasti pula. 

Sejam juga la nak tunggu result HIV test ni


Taraaaa dh dpt result cept2 balik opis. Sbbnya me tak apply cuti ataupun amek half day. Me just mintak kebenaran nak masuk lmbt je. Sib baik la bos me ni phm so tak kena la tolak cuti. Hehee... Kalau kena tolak cuti pengsan me. Dah la skrg me tngh kedekut cuti. Ye la simpan cuti nak raya, nak kawin, nak berhoneymoon lagi. Heheehe... Weeee....

P/s; 72days left...

With lurve, 
riri








5 comments:

Miss Dilla said...

eh,cucuk jari je ek? dila kena ambik sebotol kot drah..xaci!huhu

nazliahnazeer said...

salam. sy nak tanya dh ada photographer ke for ur event?
boleh contact sam - 0199548955
http://www.facebook.com/samfesto
fb page - snapt pixel
thank u.

nazliahnazeer said...

salam. sy nak tanya dh ada photographer ke for ur event?
boleh contact sam - 0199548955
http://www.facebook.com/samfesto
fb page - snapt pixel
thank u.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Miss Dila; Yup cucuk jari je. Sikit je dia ambil tak de la smpi sebotol. Huhuhu...


@nazliahnazeer; Wsalam. Dah ada sis ;)

Cik Puan Rara said...

xsuka time amik HIV,sakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang