Tawaran Hebat !!!

Tuesday, December 3, 2013

Bengkel Pertama

Fuuuhh... (lap peluh). Nampaknya me semakin busy. Kerja opis, kerja rumah... Tibe2 rasa mcm 24 jam 7 hari seminggu ni mcm tak cukup pula. Cepatnya masa berlalu.
 
Hujung October haritu memang sangat busy. Me ada bengkel pemeriksaan bajet utk tahun 2014. Ini 1st time kot me pergi bengkel2 mcm ni.
 
 
Yo la sblm ni kerja swasta mana nak merasa mcm ni. Duk opis je la sampai bosan...
 
Ha, sekarang rasakan... Memang kena keluar masuk opis pegi bengkel, mesyuarat la... mcm2 lagi. Sungguhpun begitu, me happy sbb dpt pengalaman baru. Walaupun skrg ni me bnyk lagi la yg ting tong sbb tak tahu.
 
Ni bilik yg me dapat. Owh lupa la nama bilik ni apa. Maklumla... dah sebulan lebih punya cite.
 
 
Happy tapi sedih. Sedihh la sbb kena duk sorang2 lam bilik. Tak de teman. Ingtkan share bilik. Sekali, ha kau... duk la sorg2. Al-maklum lah dah namanya 1st time mesti la me tak tau yg kita akn dpt seorang satu bilik. Ceeh... Nak angkut husband pun boleh.. Sbb susah pula dia nak pergi keje nnti dari putrajaya. Jauuh kot... Sekarang dah tau... Hujung bln ni punya meeting me dah inform awal2 kt husband suruh dia ikut. Hehehe... tp tak sure la dia blh cuti ke tidak.
 
Ni antara menu2 yg me makan last day tu. Breakfast;
 
 
Lunch 1st round...

 
2nd round me tak ingat makan apa. Hehehee...
Dan dessert.

 
Overall... menu kat sini dari bf, minum pagi, lunch, minum ptg, makan malam, supper memang best. Boleh tahan sedap la, dan boleh masuk dan telan. Hehehe..
 
Sbb tu ramai suka pg bengkel / kursus, sbb sepanjang program memang maaakkaaannn je sampai kenyang. Blm sempat lapar lagi dah makan lagi kan... Heheheee..
 
 
 
with lurve,
riri
 
 
 



2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh heaven ddk sorg :)

Zie Madini said...

whoa! lawanya bilik tu.kalau akak.. syorga dok sorg2.hehe. selamat berbengkel, riri! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang