Tawaran Hebat !!!

Wednesday, November 2, 2011

Assalamualaikum.... after the long silent.... huhu long la sangat.... baru sebulan jer.... nmpak tak, nampak tak...... bnyk nye sawang labah2... huhu... okey ni me nak buat operasi bersih... oit bukan bersih yg kuning tu...tp operasi membersihkan blogssss....

 Tp dalam masa bersilent tu mcm2 yg telah berlaku..... gmbira ada, sedih ada, kecewa, marah, semua perasaan menjadi satu.... kenape me silent @ bisu??? d sebabkan sesuatu... tapi kenapa me muncul pulak tetibe ni pun d sbbkan sesuatu... 1sebab yg menyebabkan berlakunye 2 perkara... huh... tragik je bunyi..

Tp hari ni entah kenape me nak mulakan 1st entry bulan November ni dgn entry sedih dulu....

pic: uncle G

Susahnye menjadi seorang yg setia.... teeeeeeettttt....... ha, mula la tu memikirkan apekah masalah me sekarang kan... hehe.....
S.E.T.I.A
  Ada org yg berpendapat, bila kita setia dgn seseorang msti dia akan setia dgn kita balik (op-cos), percaya dgn kita (alamak terngiang-ngiang pulak lagu Percaya Padaku tu), bersangka baik, annnnddd... semua yg +ve2 la.....
Ada tak yg bila kita setia, kita akan dapat benda yg berlawanan??? .... that means benda2 tau perkara2 yg -ve.... hrmmm ada jugak kan.... yg main kayu sepoloh, tak pecaya kat kita, berperasangka buruk... huiiss mcm2 pulak lau nak d senaraikan.... mana tau kan, mcm2 boleh jadi.... Sbb tu la me kata susahnye menjadi seorang yg setia....

Walaupun me masih mampu senyum mcm ni.....

pic: uncle G
(ceh nak interprame jugak kmbing ayah me ni <==== huhu nmpak nau tipu)

tp dalam hati ni... tak siapa yg tahu....

pic: uncle G

teeeettttttt...........
nmpk sngt tipu, hahaha you all dh tau la kan, sbb dah baca entry ni kan... hehehe..... dun know what to do anymore.... just pray, pray, pray and doa doa doa...... Ya Allah, kuatkan lah hati hamba mu ini.... Amin...






mood: sedih...

1 comments:

nurbeena said...

hai...salam ke nalan dr saya kasehmia.blogspot.com

memang perit menjadi penanti yg setia apatal lg jika penantian yang tak berhasil baik. sabor..jer ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang