Tawaran Hebat !!!

Friday, November 18, 2011

Voucher Free!!!

Actually nak post entry ni dah lama. Tp masih tak post2 lagi.... Memandangkan me ni memang suka sangat dng McD tu, harus la excited bila nak wat entry ni...

Masa Deepavali last month, me ada order Deewali basket utk one of our client kat Bloom House. And gift tu harga dia RM 500. So, entitled la utk dapat point benilai 500 points. Before 2 me ada belek2 invoice last year sbb nak tengok dulu order gift yg mana. Then me ternampak dia tulis "redemption vouchers" ada 900 points... Wah, bnyak ni... 500 points + 900 points = 1400 points. Me pun bgtau kat my boss, boleh redem vouchers tu. Then my boss kata you ambil je la vouchers tu...



Me dgn gumbiranye hamek la redemption vouchers tu... Utk 500 points entitle utk dapat RM 20 voucher. Ada bnyak la voucher yg boleh pilih. Antaranya McD, KFC, Metrojaya, Jusco n ape lagi tah tak ingt... Sbb me ni suka McD, so McD la menjadi pilihan me.. dlm kepala dh tak de lain fikir, nak belanja Mr.S dgn vouchers ni. Me amek voucher McD RM20 and KFC RM30. Total vouchers RM 50. KFC tu utk me belanja my family... Hrmmm kira adil la tu kan...

Tp bila me renung2 dalam2 voucher tu, fokus2.... tetibe nampak ada gmbr Pizza dgn Rasamas la kt voucher tu... memang dua2 tu under KFC tp tertnye2 boleh ke guna voucher tu kat Pizza atau Rasamas????? Alamak... tak tau pula....

Skrg ni tengah berkira2 bila la nak guna vouchers2 McD tu.... Tengah tunggu Mr.S yg busy mengalahkan PM tu datang utk me belanja dia McD... knape la kamu take time utk datang Mr.S ooiii... org nak belanja ni..... Sbnrnye dh tak tahan nak makan McD tu...  hari2 lalu dpn McD meleleh air liur... hahaha... sadis je bunyi..

4 comments:

nurbeena said...

murah rezeki. Alhamdulillah. Saya pn hari2 kena lalu depan McD

:: Mrs.Eady :: said...

puas mkn..hehehe..jimat!

*Ms.Serry Fatieha said...

@nurbeena; Alhmadulillah

@Mrs.Eady; yeah.. kenyang2..

zOeY zAu YaH said...

mcd sedapnyeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang