Tawaran Hebat !!!

Saturday, November 19, 2011

Tutorial Animated Recent Post Widget

Msti ramai yg dah tau mcm mana nak buat recent post widget ni... Tp me baru ni nak buat... huhu.. Bnyk yg me jumpa tutorial tp mcm susah jer... mcm biasa la me msti cri yg senang jer... malas la lau ada yg kena sampai back up template, nak tick edit html bagai tu... me suka cari yg add gadget, then pilih add HTML/javascript. Simple right?

Utk tutorial yg super simple ni boleh jenguk2 kat sini yer... http://tutorialuntukblog.blogspot.com/ lepas save nnti akn jd mcm ni


tp nnti background dia warna putih tau... tah mcm mana td me godeh2 mcm expert pulak kan nak menuko bckground color dia tu.. hik hik hik.... sbb nye tak cntik wrna putih tu...





1 comments:

farah@engoys said...

Dear i have click your heartbeat.my....
feel free to click mine too... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang