Tawaran Hebat !!!

Wednesday, December 14, 2011

Fokus pada baju pink je tau!!

Macam penah nmpak je gmbr ni kan lam entry WW sebelum ni.... Tp bukan itu tujuannye... cuma nak suruh korang fokus pada baju wrna pink je tau... selain pink jgn tengok... ingt!! baju ye... bukan tudung / shawl... baju tau... !! hahaha boleh pula mcm tu kan....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

INGAT!! baju PINK je tau... muahaha....

*

*

*

*

*

*

*

*

*
baju pink...

*owh gmbr ni tak berape nak pink sngt sbb low quality punye camera....*


okey... tengok pink yg ni pulaksss. yg ni memang nampak clear n cntik....
*pic: from email*

sama kan?? budget retis je me ni.... hehehe.... me ada baju mcm retis pakai... korang ada?? *hua hua ayt minta tempeleng ni @_@
Tak sangka same la kita punye baju tu Sharina Ridzuan oi... T_T



2 comments:

~azillakhalison~ said...

wahh retis retis hehehhe..cntik..i like pink

fiey zara malaiqa said...

nak jadi retis jugek lah tuh..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang