Tawaran Hebat !!!

Wednesday, December 7, 2011

Tunggu Masa Jer - Banglo utk Apek

Cantik tak rumah ni????

Banglo Apek

FYI, banglo ni ialah kepunyaan KFCM a.k.a Apek... Ini merupakan hadiah kerajaan negeri Kelantan utk Apek sbgai penghargaan sbb bantu Malaysia menang piala Suzuki AFF tahun lepas.. Sekarang dah siap, tp belum d serahkan kepada KFCM.

sumber: Metro

Kenape blm serahkan yer?? sbb Menteri Besar Kelantan dan KFCM masih sibuk dgn urusan masing2 so tak berkesempatan lagi nak adakan majlis penyerahan banglo tersebut. So skrg ni tngh tunggu masa yg sesuai jer.. bnyak la pulak "so" nye.... Untungnye, muda2 dah ada rumah... tak lupa juga nak ucapkan Takziah kpda KFCM yg baru kehilangan adik kesayangnannya...

Me bukan big fan KFCM (ooppss jgn marah je peminat2 apeks sekalian), me suka bila dia selamakan bola dari masuk gol jer... huhu.... Bangga juga dgn skuad bola sepak Malaysia sekarang ni sbb semakin panas dan mengganas sekarang dan telah mengharumkan nama negara Malaysia.. OK Stop... nak cakap pnjg2 tentang bola sepak ni serious me tak tau. So tak leh komen bnyak2...

Lagi berita tentang Banglo Apek ni, leh tengok kat Metro ye...




p/s: jadi atlit pun leh kayo tau... Datuk Nicole David baru2 ni dpt anugerah lagi rasanye sbb kekal jadi ratu squash no.1 dunia 6 kali berturut2... cayalah weyyy....


4 comments:

Rtp Farra Arisha said...

that house is so lovely! :)

salam takziah kepada khairul fahmi and his family too..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

baguslah ahli sukan dpt hadiah mcm ni kan..kira mcm satu penghargaan utk diaorang..

Redbloodsnow said...

Perghhh! bertuahnya apek ni. no wonder perempuan dok terkejar² :P

IxoR@ said...

cantiknya umah...

hai bertuahnya badan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang