Tawaran Hebat !!!

Wednesday, January 16, 2013

Supplier Glass Jar

Dek kerana me rasa dah tak terlayan email tanya tentang contact number akak yg supply glass jar ni, me rasa nak buat entry lagi senang. Hehehe...

Last year me ada buat entry tentang beli glass jar murah. Me beli utk wedding door gift my adik yg berkahwin tahun lepas.Nak tengok mana ghupe glass jar tu boleh tengok kat entry SINI.

Hehehe tak sangka pula ramai yg meng-google dan bertanya. Email tak putus2 tanya. Adeh, pengsan kejap sbb lately ni sibuk sangat dan my bos pun ada je kat offis so sush sikit nak reply email.

Okey, ni me bagi info tentang supplier glass jar ye. 
Owner; Kak Mai
HP No: 017-6929 840

Dekat kak Mai ni ada macam2 bentuk dan jenis glass jar. So kalau nak tengok macam mana bentuk tu pg la blog / FB dia ye. Price pun dah tentu berbeza megikut jenis dan kuantiti. Penghantaran me tak pasti la sebab haritu me pick up sendiri kat Seri Kembangan.

Sekarang kak Mai ada buat promotion glass jar + sticker + ribbon = RM1. Tp hanya utk glass jar code "D" sahaja. Promo ni hanya untuk glass jar + sticker di atas penutup + ribbon.

Ini contoh glass jar Promo dari kak Mai.



Promosi ni bermula dari 1.01.2013 - 20.01.2013. Dan promosi ni untuk majlis bulan March sehingga December 2013. Sebabnya bulan Jan dan Feb dah penuh.

So tinggal beberapa hari je lagi ni sebelum PROMO tamat. Cepat2 la ye contact kak Mai.

Ini iklan tak berbayar ye. Me buat entry ni sebab nak tolong mana B2B or sesiapa shja yg tengah mencari glass jar ni.

Hopefully entry ni membantu la ye.



with lurve,
riri

4 comments:

Mimie said...

jap lagi nak terjah la

lurvering said...

mekasih ya dik buat entry pasal lurvering..

wantie said...

wah berbaloi baloi

Hidayah "Doyot" Hamid said...

Terima Kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang