Tawaran Hebat !!!

Thursday, May 17, 2012

Glass Jar murah

Last Saturday me jumpa kak Iena untuk ambil glass jar yang me tempah utk VIP doorgift. After buat few survey, me decide utk ambil dgn kak Iena sebab harga yg d offer lebih murah dari tempat lain.

Tempat lain ada yg RM 1.20 - RM 1.50/pcs utk order < 500pcs. Me nak beli 200pcs je. Kak Mai bagi RM0.80/pcs. So cepat2 me order....


Ini la glass jer nye.... Erk tak nampak full kan? hehe tak pe, teruskan membaca ye....


1 kotak ada 60pcs. So 3 kotak + 1 plastik beg. hehehe...


Ini la glass jar nye.. Penutup boleh pilih nak warna putih / gold. Me prefer putih nak match kan dgn polkadot merah tu nanti. hehe...

Me pegi ambil dgn Mr.S sebab glass jar ni kena pick up sendiri kat Masjid UPM. Me tak tau jalan area situ, so kena ajk pakar la kan. Huhuhu....

Me ingat nak beli yg mcm glass jar ikea tu mcm gmbr ni;

Ada juga kak Iena jual, tpi price RM 1.00/pcs dan stock terhad. Kalau nak kena tngu ada stock la.

Nak menuggu lama tu yg me tak sanggup sebab kalau dapat cepat leh settle kan terus doorgift tu tak mau tangguh2. So me ambil yang biasa je. Cantik juga...
Plus leh jimat sikit 20cents. :P

Nantikan hasilnye setelah di hias ye.... *_*



UPDATE 16.01.2013 
Nak tau tentang supplier glass jar ni boleh tengok kat entry ni SUPPLIER GLASS JAR




with lurve,
riri

57 comments:

Zifa said...

salam..kat mn nak beli glass jar...sy nk use utk simpan spice...leh bg tau supplier nyer..email me nnt ye nazifamazni[@]gmail.com

Anonymous said...

bole taw kt mne bole beli glass jar tu..serius murah.. tolg email kn ke hanna_hasnee06@yahoo.com plz2..hehe tq

Bella said...

kak...mane nak tempah glass jar ni?ber minat...murah plak tu...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Bella; email me ya. fatiehafatie@gmail.com. Tak tau mcm mana nak contact u dik. Tak de link :(

Syahida Mukhtar said...

boleh email kat mana nk dapatkan jars cm ikea tu..ieda_gitta@yahoo.com

Syahida Mukhtar said...

emailkan sya alamat tempat kamoo dapat jars tu..tq..ieda_gitta@yahoo.com

Anonymous said...

Hi...salam..macammana saya nak dptkan botol ni?pls email me zafdbunga@yahoo.com thx

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Syahida & Zaf, check you email ye. :)

Anonymous said...

mane nk beli jar tu? pls email zetty_farhana@yahoo.com

Anonymous said...

emel saya juga..nak tau kat mana beli jar tu..mysticalpheonix_88@yahoo.com.
thanks.. :-)

~Miss Honey~ said...

email hani jgk.. nurulhaniramatlazim@yahoo.com.. follow me on nurulhanira.blogspot.com.. tq awk..really need to know asap.. :)

~Miss Honey~ said...

email hani jgk.. nurulhaniramatlazim@yahoo.com.. follow me on nurulhanira.blogspot.com.. tq awk..really need to know asap.. :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@zetty, mysticalpheonix, miss honey; check email ye.

farrah said...

email me too..
farrahabdul9@gmail.com

Anonymous said...

hey..boleh tak nak tahu beli kat mana jar ni.. please email me at ninetyonedegrees@yahoo.com .. Thank you ^_^

P-Qa said...

slm.leh x email kn mn u bli candy jar ni...dh lme cr yg murh2..huhu.my email afiqah@micg.org.my / afiqah_rafi90@yahoo.com

Iryani Baharom said...

Salam..emailkan sy skali boleh kat mane order jar ni. thanks :) iryani.baharom@gmail.com

Iryani Baharom said...

Salam..bleh emailkan sy jgk katne order jar tu.thanks.

nurul said...

salam,

Boleh emel supplier glass jar tu dengan contact no. sekali pada emel sy n_aainaa@yahoo.com.

tqvm

Anonymous said...

Salam..emailkan sy kat mane order jar ni and no.phone.

thanks :)

dhaisza@hotmail.com

Anonymous said...

boleh bagi taw no cll or email dia?sya nak sgt glass jar ni..ni email sya minfi@ymail.com

Anonymous said...

Hi Riri, saya pon berminat nak beli jar yg sama. Blh emailkan info? Email: nurulaisyah26@gmail.com

Thanks in advance!

Dulcinea said...

Hi Riri,

Good sharing. Btw, blh share contact info(e.g. email account, blog, contact no or address) utk dptkan glass jar ni? Boleh email to me nurulaisyah26@gmail.com.

Thanks in advance.

Anonymous said...

salam..
thanks 4 sharing d info :)
blh email sy supplier glass jar ni?
linedabesh@yahoo.com

tq :)

jezzebeautiful said...

Ello sista, how to get diz jar? Can mail me at zizida7@gmail.com ..TQ

zulia said...

salam..ai..boleh dptkn contact no kak iena jual glass jar tu? hope dpt sharing eh..tq...
emailkn kt sy watie_ahmad0806@yahoo.com.my

tq...

arriefa said...

salam, tlg PM sy supplier glass jar ni bleh? sgt2 berminat

arriefa said...

tlg emial kt sy-my.arriefa@gmail.com tq :)

myra said...

salam..boleh dptkn contact no kak iena jual glass jar tu?sy berminat nk beli la..email details eh.. miera1609@ymail.com

Amalina Ali said...

Hai. Salam perkenalan. Boleh tau kat mana nak dapatkan glass jar mcm tu?

email: lullabbyz@yahoo.com

TQ.

redrodzes said...

hi..sy pon nk tau gak pasal supplier ni.. blh email kt y juga? ctro.malek@gmail.com

NUR DIYANA BINTI MOHD ALI NUR DIYANA said...

salam sis...bole dpt contact no kak iena jual glass jar tue...da lame survey..hope dpt sharing eh...tq..:)

email sy d_yanna84@yahoo.com

Sue YaLee said...

Hi Kak, nak tahu mane leh order spice jar tu...
Sila email kat suesohyalee@yahoo.com...

Tima kasih manyak manyak! : )

ain ismail said...

As Salam,

Boleh emelkan kepada saya supllier glass jar ni ASAP. Thanks a lot. niahazel@gmail.com

Julz said...

Salam, blh tak emailkan kat saya details supplier glass jar ni?
Email: juliana.jtan@gmail.com
TQ!

alyn said...

Bleh email kat i kt mne nk dpt kan glass jar ni ?

alynxoxo@gmail.com

tq :)

HAHA said...

Hi Kak,

Blh tak i dpt no. kak Iena? I nak beli jar serupa ni utk company door gift. Terima kasih.

findingtherainbow@hotmail.com

HAHA said...

Hi Kak,

Bleh email kat i no. kak Iena yg kak dpt kan glass jar ni?

findingtherainbow@hotmail.com /

tq :)

Ela Tasneem said...

Sy pun nk thu beli di mana. Blh email pada sy?
missel2306@yahoo.com
terimakasih(:

Mazliana Bt Nasron said...

Salam.boleh saya tahu no kak iena?
mazliana@yahoo.com
Terima kasih yer..

Suraya said...

salam...
boleh email akak detail psl nak order jar tuh...coz adik nak kawin bulan 2 next year... baya2311@yahoo.com
thanks a lot...

Nana Hussin said...

Hi,

Boleh nak tau jugak kat mana nak dapatkan jar mcm ni .. email pada nanaqaseh@gmail.com..

Thank You.

cikseri25-tudungonline said...

salam...

boleh bg contact # utk sy dapatkan glass jar ni x? email me at cikseri25@hotmail.com...TQ

cikseri25-tudungonline said...

salam...
bg email sy contact person utk dapatkan glass jar yg murah tu...TQ

email me at cikseri25@yahoo.com

serendipity said...

Hi,

May i know the contact to get the glass bottles in bulk? thanks for sharing. my email is echolow0214@yahoo.com. :)

y_doangk said...

hi may i know where you get the jar from...can you please email me at mommynme.id@gmail.com
thanks =)

~ s.h.i.k.i.n ~ said...

salam..

boleh email sy jugak tak? looking for the jar also...pls pls.. my email loveylaura2@gmail.com

thanks in advance

adriyana said...

Salam..hi boleh email kat mana dpt supply jar tu?adriyanaputri@gmail.com..tq in advanced..

effa farhana said...

salam...
may i know the place where i can find bottle like this... pls email to me farhana_effa@yahoo.com.my... thank you :)

hani said...

salam saya nak tahu awak beli kat ne ea? tlg emailkan ea dimana awak beli bottle jar? hanikhaleeda@yahoo.com

non said...

Salam..
Saya Berminat..
Boleh emailkan pada saya..A.S.A.P..
hfzibe@gmail.com
Kerjasama anda sangat la dihargai..

zety zuraini said...

Salam, to those yang cari chinese take away box as doorgifts boleh email i at zety1503@gmail.com insya'allah harga reasonable. Thank u :)

cinderyumi said...

Hi. can u tell me the contact number and the address of the seller? my email is cinderyumi3@hotmail.com :) thanks

cinderyumi said...

Hi. can u tell me the contact number and the address of the seller? my email is cinderyumi3@hotmail.com :) thanks

jingfrenz said...

Hello, ada jar lagi kah? Apa saiz ni?
Thank you

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@jingfrenz; Hi, saya tak jual jar ni. If u interested blh tengok details supplier di sini http://fatieha-mylife.blogspot.com/2013/01/supplier-my-glass-jar.html

AwatSSCUS Fiore said...

Salam..sy nk order glass jar tu.. ble email sy Awatmolen@gmail.com.. makaseh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang