Tawaran Hebat !!!

Thursday, May 3, 2012

Polka dot tq tag

Setelah sekian lama mencari dan mereka design yg sesuai, akhirnye... Hehehe, siap la tq tag untuk my adik...



Love birds tu me google jerk... then me paste kan kat situ... Susah betul mencari gmbr love birds yang berkenan di hati...

Tarikh, nama dan word thank you tu me belasah je yg mana cantik di mata. Hehehe... Kalau tengok betul2 perkataan "Thank You" tu mcm tak centre jerk kan... Erk... ke gmbr love birds tu yg tak centre? hehehe, belasah la labu...
Ingtkan nak guna adobe photoshop. Berminggu-minggu juga la google software adobe yg easy utk download tp hampeh jer... At last me edit jer guna PAINT... hehehehe.....

Pada pandangan mata me cantik jer walaupun guna PAINT. Tp dari pandangan org2 pakar mesti nampak cacat cela dlm tag tu.. hehehe...

Fuhhh... penat... Nak siapkan benda yg simpel ni jer mengambil masa 3 4 hari... Tp me suka sebab cantik... hehehe and my adik pun suka....



nota kaki: will print 200pcs on sitcker paper nak lekat kat glass jar





with lurve,
riri

5 comments:

Zie Madini said...

comel gile pic tu. pandai riri buat :)

dali said...

eh comelnya.akak sukalah. ooh boleh print kat stickker paper eh.lgsung tak tau.ada tunjuk DIY ke dlm blog ni?

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Boleh kak print atas sticker paper. Buat sendiri jimat sikit. hehehe... kak Dali nak DIY yg mane ye? Tq tag ni sy tak tunjuk mcm mana nak buat, su tnjuk yg dh siap jer. Sy main try and error je.. hehehe

Suraya said...

boleh tanya sikit...sticker paper tuh beli yg jenis mana ekk...sbb saya ada yg a4 punye...then bila stick...n let say nak basuh...abis ilang...sbb dia mcm lapisan kertas skit kan...apa nama kertas sticker yg awak pakai ekk...senang sebut nama jek nanti...thanks...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Suraya; erk sy memang guna yg biasa je.. rasanya kalau nak sticker yg gloss tu berkilat and basuh tak tanggal tu kena print kat kedai kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang