Tawaran Hebat !!!

Monday, May 28, 2012

Persamaan

Ape persamaan antara coklat Kinder Bueno ni dengan Cadburry Dairy Milk ni?


Sudah jelas terang dan nyata berbeza. Pengeluar juga berbeza.
Opsss tak de kaitan dgn tanda harga ye. Hehehe

Actually ni cokelat yg Mr.S belikan utk me sbb nak pujuk me. Cewah.....

Okey, ni 1st time dia bagi coklat. Ingtkan tak tau nak pujuk ke ambil hati ke kan....

Ape persamaannya???

Mr.S beli 2 jenis coklat ni sebab dia suka. Dan me pun suka dua2 coklat ni. Hehehe...

Dannnn..... Cadbury ni kan ada mcm2 jenis, ada yg nuts la, ape lagi tah tp dia pilih black forest!!!!

Dan me memang suka yg black forest ni....


Me memang terperanjat sebab dia tak tahu coklat yang me suka sbb me tak pernah bgtau dia.

Dan tak sangka kami punyai persamaan.
Dah 2 tahun lebih berkawan baru ni me tahu coklat yang dia suka. Malunye..... hehehe.....

Masa call dia me tnya kenape dia beli cadbury black forest, dan mcm mana dia tahu me suka yg black forest instead of yg lain?

And he's answer sebab dia memang suka yg black forest jer. Dan dia beli ikut yg dia memang suka.

Dan tak sangka coklat yang dia suka tu pun me suka... Weeeee

@__@





with lurve,
riri




3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hihi..tersenyum baca! :)

wantie said...

sehati sejiwa le tew.

wah bestnye dapat pujuk ngan coklat. nak jugak. nak jugakkkk

Zie Madini said...

coklat yg tak pernah zie mkn adalah si bueno tu. mahal sgt, tu yg tak kuasa nk beli. cam tak berbaloi je nk mkn...hahahaha

dasar kedekut kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang