Tawaran Hebat !!!

Monday, May 14, 2012

Terlebih rajin

Dah siap gunting tq tag... Eh2, tapi sebenarnye ni tq tag sticker lor. Nak di tampal di glass jar utk VIP. Hehehe.... Lepas dah siap me review glass jar pula ye.


Meh meh kasi zoom sikit....


Maaf ye, kuality gambar tak memuaskan betul. Maklum la guna camera cap hayam. Entah bila la ada rezeki lebih nak rembat hp lain ni...

Kalau tengok sampah2 tu macam tak banyak je kan... Memang pun sebab sampah tu hanya untuk lebih kurang 50 - 70 sticker jer. Hehehe....

Yang selebihnye me dah settle kan minggu sebelumnye dgn bantuan future bride. Yang mana tak siap gunting lagi last week me dah angkut bawa balik kampung suruh teha tolong sekali. Mana aci wooo....

 Walaupun me yg suka dan rela offer kan diri nak buat benda ni sume, nak juga bagi dia merasa kan senang ke susah nak membuatnya..


Ini yang di namakan terlebih rajin, sebabnye tag tu berbentuk scallop. Lenguh jari2 me ni menggunting.  Hehehe, tetibe me rasa tobat la nak wat bentuk mcm ni...

Tq tag yang nak d lekatkan di beg door gift me ingt nak potong bulat je nanti. Hehehe, kalau terlebih rajin, me akan gunting la ikut bentuk scallop tu.

Tapi kalau nak juga bentuk scallop tapi malas nak gunting, me pos je kt kampung suruh future bride yg siapkan. Hehehe....



with lurve,
riri

5 comments:

Nini D.. said...

ni mmg btol terlebih rajin!

wantie said...

cantiknya... suka pulak ngan polka dot bila di design cenggitu. sungguh shomey

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehehe.... :)

Cikpuan rara said...

gila hebat buat yg scallop.rara dulu buat bulat je.sbb xberapa nk rajin.hehehe

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@rara: sebab banyak free time lepas balik keje. Tu yg terlebih rajin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang