Tawaran Hebat !!!

Friday, June 17, 2011

mAcAm MaNa NaK mAkAn KeK nI???

Salam pagi Jumaat... huhu.... agak2 dah bersawang tak blog ni....aduh...kebusyan melanda + x de story.. huhu...tapi bila ada story..... ada keje len lak kena buat, smpai tak sempat nak post entry... Me ada order kek... tapi tak tau nak mkn mcm mana..... bnyak la me order....jom2 joint makan sekali.... Meh tengok kek ape yg kita order bnyk sngt ni... huhu... :P
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*boley makan ke kek ni??*





*huhu....takut nak makan.....*

*siyes ke kek ni wey...sayang la nak makan..*

*special for Tv/movie/film's director.....*

*yeeekkkssss.....tak nak la makan yg ni........*

*hrrmm...kalau la ini bukan kek..... -_- *

*bahagian mana yg nak makan ni.......*

*wah....part mana yg nak ngap dulu ni....*

*errmmm....graduation's cake....*

*sape nak jam free.???... nah2.....*

* I wish that this is not a cake.... sayang nye nak makan...tengok je la....*

hahaha..tipu je...... mana ada me order kek banyk mcm ni... n design2 kek mcm ni....fuhhh...speachless la..... me memang tak order kak ni... tapi me dapat jer...... siyes..... me dapat je kek ni.... dapat kat email... hahaha.... jgn marah ye... ada yg memerhati.... huhu :P

p/s: 1Malaysia Mega Sale Carnival dah bermula la...leh shopping raya...


1 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

alamak simpan je la kalo dpt kek mcm nih!heheehehee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang