Tawaran Hebat !!!

Monday, June 20, 2011

tRagEDi pAgi SaBtu

Awal2 lagi me dah bangun sbb nak balik kampung... huhu, excited tu... sape yg tak excited nak balik kampung kan.... lagi2 nak jumpa family sume2... As usual me amek KTM utk ke TBS... sebagai pengguna kenderaan awam yg tegar hahaha...yo la tu... me pun balik kampung dgn menaiki bas....

Me just sms Mr.S to inform him where i'm pagi tu... memandangkan me tak de kredit nak call,dan Mr.S tak de kredit nak call ataupun sms, me sms je menggunakan baki sms hot ticket yg ada tanpa mengexpect something yg tidak diketahui akan terjadi.... me plan nak beli top up kat 7E after buy a ticket to kampung.... last2 lain jadinye.... huhu....

Sesampai di bandar tasik selatan, me pun melangkah turun dari train dan mulakan pendakian anak2 tangga utk sampai ke atas dan mengetouch card touch n go tu tanpa mengesyakki seseorg sedang memerhatikan gelagat me yg agak gelabah pada pagi tu.... bila dah touch je card tu, then ada bunyi kelur *teet*... yeahh...successfull utk keluar dari situ....immediately terus simpan card touch n go tu dlm beg...then me angkat kepala, dan mata me terpandang kepada seseorang... dalam hati me pun berkata *eh macam aku kenal je mamat ni*.... at the same time sbnrnye me dah terkedu dah.... tapi boleh membuatkan me senyum sampai ke telinga... kalau boleh koyak mulut tu dah koyak dah sebab senyum punye pasal....



 gile la Mr.S... tunggu me ke??? ahaks...... gile SURPRISE di pagi hari walaupun sbnrnye macam mamai2 gitu... sooooo sweet..... memang  terperanjat beruks.... hahaha..... then me dgn Mr.S terus pegi ke kaunter ticket.... masa tu dah area dlm 8.20... me pun sengal pegi beli tiket kul 8.30 pagi... so sekejap je dpat jmpa masa tu.... sepatutunye amek la tiket kul 9 ke kan.... eeee...tah pe2 je me ni.... tp nak wat mcm mana dh terbeli... sorry ye Mr.S.....

1 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

alahai sweet nyer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang