Tawaran Hebat !!!

Tuesday, July 5, 2011

EnGaGeMeNt dAy - kAwAn MaSa KeCiK

Sekarang ni musim org bertunang dan kawin.... tak henti2 sampai la puasa nanti break kejap.... pastu nanti pas raya sambung balik... huhu...nak2 cuti sekolah lagi banyak... pada 26.06.2011 me telah menghadiri majlis pertunangan kawan me masa kita org sekolah rendah dulu.... actually me dah lama tak jumpa mereka... then, bila dia invite me utk majlis pertunangan dia, me pun tak teragak-agak nak pegi sbb memang dah lama sngt tak jumpa since 1997 if tak silap sbb me with my family pindah outside KL, so nak jmpa tu memang teramat payah sekali...me dgn mieza 1 U, me masuk dulu then few years kemudian baru dia masuk. Course lain2... even 1 U pun, d sbbkan masing2 busy memang tak smpt pun nak jumpa.... huhu..... ha, kira lah sendiri brape lama.... Masa zaman kecik2 dulu kami memang ber4 jer... main2 ke, pg mengaji ke memang bersama.... Me, Nadia, Aim n Mieza...




hohoho.. inilah my kawan masa kecik2 dulu...skrg dh besar dh... her name is Mieza aka Mya...



*mya's cousin, me, mya, nadia, mya's cousin*

Alamak, kamu tido ke mya? kenapa me nampak tembam??? owwhh....tidak..... huhuhu... just three of us... aim ada masa ni tpi dia tngh busy melayan kerenah anak dia... so tak dapat join sekali nak amek gmbr... niat asal memang nak bergmbr ber 4... ain tak de so tinggal la 3... org2 kat situ bising tak leh gmbr 3 org... so terpaksa culik mya's cousin utk mencukupkan corum... Kalau tak ada aral melintang, end of October this year mya akan kawin... waaaa....cepat betul kamu ye... huhu.... *aim dah lama kawin, tahun 2007 lau tak silap*

p/s: Mr.S, sila jgn marah ye dengan entry ni.... *____* :P


1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang