Tawaran Hebat !!!

Thursday, July 14, 2011

LaGi tEntAnG dRaMa DeWa cIntaKu

Last month me ada wat entry tentang Drama Dewa Cintaku - pengganti Nora Elena...




 kali ni me cuma nak bgtau jer semakin hari me tengok cite ni semakin tak sabar pula nak tau ending dia mcm mana.. huhu.... me memang tak baca pun lagi novel ni so tak tau ending dia mcm mana....  mula2 dah confirm Iqy dgn June adik beradik... part ni memang sedih.. huhu ye la kan.... dah nak kawin tbe2 tau adik beradik.... pastu dapat tau yg mereka bukan adik beradik.... ha...dah best balik dah cite ni.... tp tak pasti la samada adik kandung June tu akan terus bermusuhan dgn Iqy dan membuatkan June berpisah dgn Iqy... tu kena tunggu yer...



actually masa baca sinopsis cite ni memang ingtkan cite ni tak best... tp lama2 tengok okey gak... huhu....layannnnn.... tapi tak sure la rating cite ni mcm mana kan... nak tau ketepan rating ni kena la tnye TV3.. hik hik hik.... dulu masa cite nora elena memang kecoh la...sampai ramai update status fb tentang kebestsan dan kesedapan cite tu.. tp sekarang utk cite dewa cintaku ni me tak jumpa lagi...... ada kot..cuma me je yg tak perasan.... tp ape2 pun me memang layan sume cite tempatan.... yeahh....sokongla barangan buatan Malaysia... peace...

1 comments:

Cahaya Qaseh said...

ade novel ni kat umah.. beli mase awal2 kuar dulu.. tp da xingt la jln ceritanye.. huhuu... nk kena bace balik, tp malas.. ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang