Tawaran Hebat !!!

Friday, February 24, 2012

Akibat leka ber blogwalking

Bila bos ada, keje kemain tekun lagi ye. Bila bos tak de ini la masa ukt berblogwaking and sebagainye sambil buat keje.....

Dan inilah hasilnye bila buat 2 kerja dlm 1 masa... Careless okey.... Verangan lebih ni....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Nak tulis H - utk hundred tertulis T pulaks.... Berape kali "Thousand" la nak d tulih tu... Pastu blh pulak main sebat je tulis hundred... 

Risau pulak cek ni kena reject nnti dgn bank n staff mrh tak dpt gaji terus me CANCEL je la.. hehehe....

Nasib baik bukan cheque utk me.... Kalau sendiri punye fokus dia lebih sikit... ngeh ngeh ngeh...
Sbb semangat nak dapat gaji...

Terus me fokus utk tulis cek sampai habis bru continue BW. hehehehe..
Takut tersalah tulis lagi mampus.....

Bnyk sngt pulak cheque yg me cancel bila bos me cek cheque but nnti...

Ada sape2 tau tak kalau kita tulis berdouble / salah mcm ni bank accept ke tak???







With Lurve,
Riri

5 comments:

mama maman said...

hati2 tau.. nnt tak pasal bos marah.. hehehe..:)

hana said...

nth la..
tp rasa2 nye kalau takat sikit cmtu tak pe kot..
bkn nmpk sgt silap..
hihiihh

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@mama maman; okey sis
@hana; hehe tp risau juga kalau tak lepas.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..fokus tau

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Rina; baaaiikkk cik Rina...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang