Tawaran Hebat !!!

Wednesday, February 22, 2012

Ulang Tahun Kelahiran - 51st

Hari ini 22.02.2012 ialah birthday my mom yg ke-51 tahun...
Mlm tadi adik2 me yg ada kat kmpung sms me bgtau dia org nak wat surprise kat mama. Mama dah tido waktu ni...
*pic:Uncle G*

Dia org beli kek n kejutkan mama masa pukul 12 tngh mlm td. My adik ckp mama masa tu terpinga-pinga. hehehe...

Sedy weh, T_T sbb tak dapat join sekali...
My sis sedapkn hati me dia cakap "nnti me balik kg smbut la lagi sekali"....
tapi tak sama mcm tunggu detik jam 12 mlm tu kan??? waaaaaa....... T____T

Tp me dah wish birthday via sms to my mom tepat jam 12 tngh malam tadi. hehehe... nak jugak....


Me nak ucapkan Selamat Ulang Tahun Kelahiran kepada my mom. Semoga panjang umur, di murahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan. Semoga keluarga kita akan terus menjadi keluarga yg bahagia.... You are the best Mama!!


We all love you mama!!!

Opsss gmbr abah dgn my adik perempuan lg sorang tak de pulokss...
incomplete picture... ngeh ngeh ngeh.....

Me dah bg birthday present in advance msa cuti MaulidurRasul hari tu.... hehehe...
 sbb masa tu baru dapat bonus, so me terus belikan hadiah.. tp tak surprise sngt la sbb my mom yg pilih sndiri hehehe....





Nota kaki; tahun ni bagi kasut CR. tahun depan nak bg ape pulak eh???? think think think.....





2 comments:

~ ADANDO ~ said...

SALAM PERKENALAN...



I follow, you follow....!!!

Nini D.. said...

auntie..happy birthday!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang