Tawaran Hebat !!!

Monday, April 2, 2012

Kesayanganku

Jam ni almost 1 year dah dia berkhidmat utk me.. End of this month cukup la 1 year... Jam ni ada sentimental value tau. Me beli guna gaji me 1st month and 2nd month kat co skrg ni...

Erk knape smpai 2 bulan? Sbb me byr 2 kali. hehehe......
Ni jam kedua yg me beli guna duit sendiri. Hasil titk peluh me bekerja.


Fossil Women's Stella Chronograph White Dial CH2688.


Knape me beli jam ni??? Sbb 1st ly ada tarikh, 2nd sbb tali jam dia ni transparent. hehehe..... 

Me beli online kat Secret Bargains. Kalau pegi butik Fossil, hrga dia mahal sikit dari beli online..

Sebelum ni me guna Bonia. Entah kenape suka dgn jam yg warna putih even though kulit ni tak de la putih melepak mcm Izara Aizhah tu... <======= wah statement meletopsss



Tp skrg dah tak de battery dah... Hehehe, jam ni tak de jarum saat. Confuse kekadang. Tp ni dah confirm tak de battery. Cian dia.. T_T

Tp kan me pelik sbb tali jam ni color dia daripada putih suci turn out to kekuningan mcm tu... Then, gancu jam ni loose. Tak ketat n selalu je jam ni terbuka then terjatuh tibe2.. Sib baik tak pecah cermin dia n calar... Kalau tak mau meraung jugak.

Ada sikit disappointed la dgn this watch. So, skrg kena tukar tali dia pulak... hrmmm susah sikit sbb kena order. Kalau tali yg biasa2 ada la kot..

 Very costly RM4++. Jam paling mahal dlm hidup me ni...
Tp price after discount n lepas bodek2 sales gurl tu sebab kedai dia dah nak tutup dapat la harga ni;


Eh2, yg RM14 tu jam utk my adik yg kecik. Dia pun sibuk nk ada jam jugak.... *wink wink*

Tengok tarikh beli jam tu.... Beli on my 22nd birthday. Skrg dah almost 4 years. Wah lamanye..... 








with lurve,
riri

 

4 comments:

.: iEyLa :. said...

cantik jam fossil tu..
tali transparent kan.. :)

Nini D.. said...

jam tangan saya sekarang udah 8tahun..blom sekalipun ganti bateri..tapi mmg meroyan la masa memula beli dulu..byk kepingan duit yg melayang..kikiki

Zie Madini said...

eeeeeeeeeeee byknya koleksi jamm. zie lak hanya ada 1 je. hadiah husband time weols still bertunang dulu.

kalau nk beli guna duit sendiri, parkinson mak kooo noks. haha

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@iela; yup, transparent

@niniD; memang pun berkeping2 melayang. pejam mata je la bayar.. nak sngt kan.. hehe

@zie madini; oit tak bnyk pun zie. 2 je pun. Untung la ada org bagi.. Nak tunggu org bagi tak tau lagi bila. So, beli sendiri la jawabnye.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang