Tawaran Hebat !!!

Thursday, April 5, 2012

New blogger interface - Yg lama jadi pilihan

Taraaaa...... 
Since April bila pegi kat dashboard mesti ada yg perasan kat atas tu dia tulis "Blogger is getting new look in April. Upgrade Now" 

Dalam kotak warna kuning.

Erk tapi kenape me cakap April tadi??? Sebab me baru perasan ada notification tu dalam bulan ni. Hehehe...

Dengan kegatalan yang ada di tangan ni, me pun click la kat Upgrade Now tu.

Dan hasilnya adalah begini...


Cantik... putih, suci murni je nampak kalau nak di bandingkan dengan dashboard yang lama tu. Macam2 yang di hide kan... 

Erk rasa susah pula dengan dashboad yang baru ni... Benda baru kan, tak biasa lagi.... Al-maklumlah dashboard yang lama ni dah lama guna. Hari2 bukak. So dah familiar la kan...

Tapi, old interface TATAP MENJADI POJAAN HATIKU Cewah.... dah keluar dialog cite2 P.Ramlee...

Setelah menggodeh aka mengexplore new interface ni, me jumpa Jalan Kembali ke Pangkal Jalan.


Dan jadilah old blogger interface..




Hehehe.... Selamat Mencuba......


p/s: gambar ni blur la. kenape eh???? padahal print screen je pun..






with lurve,
riri







7 comments:

mummY daniSha said...

yg baru tu x mesra pengguna la hahaaa padehal x tau gune kekekkekeke =p

mummY daniSha said...

yg baru tu x mesra pengguna la hahaaa padehal x tau gune kekekkekeke =p

Cahaya Qaseh said...

yup, yg baru terasa sgt 'semak'... hari tu try tukar, m'gelabah gak la.. nasib baik leh kembali ke asal.. ;))

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@mummy Danisha; hehehe.. betul betul betul..

@cahaya qaseh; kembali ke dashboard yg lama..

wardah @ fie shah said...

Dah cuba..masih bertahan dgn yg baru..cuma menyesuaikan diri.

zurayusoff said...

dah klik yg baru
pastu menyesal
nasib baik leh tukar yg lama balik
hehehe

Zie Madini said...

zie pun sama. more prefer yg lama. bg zie yg lama more organized. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang