Tawaran Hebat !!!

Friday, April 6, 2012

Print & Redem - KFC Voucher

Dear all.... kepada peminat-peminat tegar KFC. Tak kisah la suka ayam goreng hot and spicy tu ke, burger ke, whipped potato ke, coleslow ke, meh sini rapat-rapat den nak bagi KFC Voucher ni..

My friend, yana yang email voucher ni. So, since it can be share with others, so here it is.....


Normal price Meal for 2 person RM26.40... Tapi dengan coupon ni anda dapat RM19.90. Jimat kan????

Valid till 30th June 2012

Me dah print 2 vouchers. Ingat nak belanja my family weekend ni....

Nak print KFC Voucher kat SINI ye








with lurve,
riri


4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Tq for sharing :)

Zie Madini said...

nak print screen lah. thanks riri chantek!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@zie madini; tak leh print screen la yunk, ada watermark. nak print pegi kat link tu ye..

Mr feckry said...

wa da print

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang