Tawaran Hebat !!!

Thursday, March 10, 2011

a DaY wItHoUt HP

Assalamualaikum.... Selamat Pagi Khamis...
Apa yg korang rasa bila ta der hp walaupun sehari.. Me?? Biasa jer... hahaha...(jahat punye statement).. Actually mlm tadi i switch off my hp... Dunia perang mulut jap dgn mr.S..
Caaaiiittt... tajuk a day wo hp.. tp ni bukan a day, brape jam jer sbnrnye...hahaha... sengal.....
Affter off my hp, kemas2 bilik skt and lompat atas tilam... haha..pe lagi dah mula nak bermimpi..
FInally around 10pm me dah tertidur pun dgn amannya... Padahal dunia telah bergolak tp bleh pula layan mimpi.. huhu i dun care... tido lagi best... This morning bila wake up dari tido rasa WOW... fresh nye... haha.... selalu jer tak cukup tido sbb bergayut jadi monyet tiap2 mlm..



Bila pagi on je hp, WHAT???? ada miss call jer... hampeh... 3 je pula tu. itu pun around pukul 2am..oit kalau me on hp pun lum tentu lagi me answer the phone la time2 mcm tu.... msage 2 jer???
Tp around 7.30am baru la melambak2 sms... Jenuh pulak nak reply... hahaha...
Tp sbnrnye if tak de hp sehari memang tak keruan di buatnye.. Bukannya my hp ni asyik berbunyi 24 hours pun. tp if tak der hp di sisi rasa mcm ada sesuatu yg missing jer..
So you all sume mcm mane?? Adakah sama tak keruan mcm me juga? ataupun tak kisah mcm me juga? Hahaha....dua2 sekali nak ku kaut... ape da....

3 comments:

NM02 said...

ai kalu tertinggal hp kat umh, boleh jadik mereng.. kalu hp bateri kong, rasa mcm gila babeng pulokss. hehehe

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

NM02: haha memang kak, lau dah tak de bateri dh mcm cacing kepanasan pula... tak leh nak duk diam

ct shah said...

kalau takde tepon,saya rasa dunia ini dh tak berguna bagi saya kerana kena bersedia kena bebel ngn cik suami.har har har..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang