Tawaran Hebat !!!

Tuesday, March 22, 2011

MuSim hUjAn kE???

Assalamualaikum dan selamat pagi sume..
Pg ni rasa tak mau bngun tdo lngsung. hahaha.... rasa nak tdo jer peluk2 bantal smbung mimpi.. seb baik hari ni hari keje lau cuti dah conpem smbung mimpi itu pun lau pintu bilik tak kena gegar.. peh mcm ganas jer bunyi... kah kah kah... tak der la smpai mcm tu pun sbnrnye..
Semenjak dua menjak ni bnyk betul Allah bagi rezeki hujan ye... Lau tak ujan pagi, ujan petang... tak pun mlm.. Copius la... skrg ni musim ujan ke? ataupun memang Allah nak turunkan rezeki lebih? 
Bila cuaca mcm ni pun ramai pula yg demam. Semalam bawa my sepupu pg klinik. Mula2 tu tak der org pun tp bila me and my cousin and my auntie dtg, ramai pula yg dtg pastu.. tp kbnyakannya memang demam. Cuaca tak menentukan kan.... Anyway to all bloggers...jaga kesihatan yer... jgn main hujan....

 
Jom tukar yg mcm kat sini . Boleh dapat 5X mata ganjaran bonuslink. Hebat kan!!! 

3 comments:

NM02 said...

saya pun dah start selsema ni... tapi hujan kan rahmat... syukur kepadanya... sekurangnya kita tak tido dalam kepanasan. better sejuk dari panas. betul tak??

mmm... bila ujan, perut pun asyik lapar jekkkk

Faizal said...

sutuju...nice entry ;)

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

NM02 : betul tu kak...hujan2 msti lapar

Faizal: thanks ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang