Tawaran Hebat !!!

Thursday, March 17, 2011

SaBaR jE La

Dalam seminggu dua ni btl2 mnguji kesabaran bila balik keje... Eeee...kalau sehari dua leh tahan lagi... Setakat 2 3 tepek leh sabau lagi tp bila dh penuh bertepek2 kat whole body my CCC (plat no okey) memang tak ley tahan.... aduh...nak2 kawasan parking memang bnyk pokok... takkan nak naik je dgn bnyak bnda yg bertepek2 tu... Malussssssss d buatnyer...... nak juga lap skt2 biar tak nampak sngt bnda yg bertepek2 tu..

Nak tau pe?????? Si burung punye tahi shit. Aduh....tak tahan btl... Selama ni tak de pun... Tbe2 kebelakangan ni ada pula... tu yg pelik tu... Bnyak sungguh burung kat atas pokok tu.. sblm ni tak de la sampai mcm tu sekali. Tp nasib baik itu burung punya tahi (gaya mcm jarjit upin ipin cakap) bukan mcm tahi... ha pening pula nak terangkan mcm mana sbb bila tahi tu kering, pastu kita lap guna kain kering dia mcm habuk kayu... phm tak? huhu tak tau la nak explain mcm mana bntuknya tp mcm tu la... nanti lau ada gmbr me akan upload ye.

Kadang2 terfikir mungkinkanh ada kena mengena dgn tsunami dan gempa bumi kat Jepun tu???? Tak de sape pun tau jwpnnye.. Cuma Allah s.w.t je yg tau kenapa dan mengapa. Tp lau ada sape2 yg tau sila angkat tngn yer tp kna make sure pakai deodorent ye nanti bersin pula mak cik mak cik kat sebelah rumah... hahaha.... kuat sngt ke bau sampai org sebelah leh bersin.. kah kah kah...

3 comments:

Almade Nespesor said...

bnyak2 besaba yee dgn burung2 ;D

IxoR@ said...

memang kena bersabar aje lah..

hehehheehe...

:D

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

Almade & Ixora: huhu memang kena bnyk2 sbr pun bukan selalu pun kan... kah kah kah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang