Tawaran Hebat !!!

Tuesday, March 15, 2011

kUnInG dH x De

Last week me balik kampung coz ada kenduri arwah... Then, keesokan harinye (sabtu) my sista a.k.a Fatieha told me that kuning dah tak de (die already)... Me pun tnye la "kenape"? Fatieha bgtau "tak tau la knape. Mngkin makanan tak sesuai kot". Me jwb "ish tak kan la"..

Pelik tul... Kita org bg dia mkn makanan kucing yg bnyk jual kat pasar raya tu sbb putih mkn yg tu... Hmm...memang la kuning tu kucing biasa (kucing kampung) tapi takkan la sbb tu dia mati... Walauapapun (mcm ni ke eja? tak ingt la) my little brother sngt sedih... Dan tetibe dia persalahkan me sbb ambil gmbr kucing hari tu... Me amek gmbr kucing tu sbb nak letak kat blog ni jer... huhu....

 Salah ke amek gmbr haiwan???? Tp pelik la sbb me pun ada amek gmbr putih tu tp sihat jer dia... Tak kiok pun mcm kuning tu... hmmm..... sedihnye d persalahkan.... Dan sedih juga sbb kuning dah tak de.... Kita org happy je tngk dia sbb dia lincah dan suka main2... Tp skrg sume tinggal kenangan jer....

2 comments:

ra|nbOw said...

oh itulah, mmg ada kawan sy pun ckp, ambil gmbr kucing, pas tu kucing tu mati. kebetulan kot.. mintak jauh sbb sy pun slalu ambik gmbr kucing sy. takziah btw. take care :)

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

rasanya memang kebetulan sbb yg seekor lagi tu panjang jer umur dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang