Tawaran Hebat !!!

Thursday, March 15, 2012

Astrid - Tentang Rasa

Sape tengok cite Vanilla Coklat mesti tau kan lagu ni....

Owh, tetibe me fall in love dgn lagu ni sambil berangan2 kengkononnye me la dlm cite vanilla coklat tu.. hik hik hik

tp siyes, entah kenape boleh tangkap lentok leleh cintan pulak dgn lagu ni...

Mungkin rentak dia slow jer mcm hati yg berbunga2... ceh, dlm hati ada taman.... sila jgn muntah biru.. @_@



Hrmm... lagu2 yg d masukkan dlm drama2 or cite2 kat tv ni boleh mempengaruhi penonton utk suka lagu tu kan...

Terbukit keberkesananye kat me..... hahahaha...

Seeeee dh terbukti tersuka....








with lurve,
Riri


4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak tgk...huhuhu..

mummY daniSha said...

betul2..suke tgk gemersik kalbu...suke lagu akashah nyanyi tu hehee

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Mrs Eady; oit, tak tengok ke kak? hehehe

@mummy danisha; owh lagu yg gigit2 tu eh? hehe kelakar...

nazirah said...

hehe same la.. cci pun suke sgt cite ni yeayyyy layaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang