Tawaran Hebat !!!

Wednesday, March 21, 2012

Susah nak puaskan hati sume org

Streesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antara kehendak mama dan pilihan hati..... Susah utk membuat pilihan....


*pic:Uncle G*

Susah nak puaskan hati sume org dlm 1 masa....

Streesssss bingung...... memikirkan mana 1 pilihan yg perlu d pilih....

Nak terima offer keje lain (mama suka sbb me kena balik kampung) atau stay kat sini jer (me suka sbb keja tak bnyk dan tiap2 bulan ada kampung utk me balik) ????

Tp dlm hati sedih nak lepaskan keje kt sini sbb keje kt sini super best sbb tak bnyk keje n hati senang, kepala tak serabut dan paling penting gaji masyuk..... If terima offer kena lepaskan segala kegembiraan dan keselesaan yg me ada kt sini dan........

Keje baru tu super dupper bnyk dan kena serabutkan kepala otak tapi payment punye la sikit, lepas byr kete terus gigit jari sebab tak de ape yg nak d jolikan lagi... fuhhh....

Kenape la dia tak offer sama tau lebih sikit dari current punye salary????






with lurve,
riri



8 comments:

mummY daniSha said...

memang serba salah kan..sy pun pernah alamai situasi yg sama....sy pilih balik kg...tp sy agak nyesal dgn keputusan yg diamik hehee.....buatla solat istiharah...mtk ALLAH tunjukkan jalan yg terbaik....

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@mummy danisha; thank you very much... i think stay is the best way... *wink wink*

Nini D.. said...

nobody perfect dear...be strong!

ziana said...

Buat solat intikarah.. tanya pendapat orang lain, fikir mendalam pro and conts.. Insyaaaallah mudah jalannyer

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Ardini Humaira said...

tu la kan memang tak kan dapat kita puaskan hati semua orang... :)

IxoR@ said...

cari sesuatu untuk kepuasan diri sendiri.... kalau sebab nak puaskan hati orang... mmg tak kan puas...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@NiniD; yup... thanks
@Ziana; thanks, memang kna bnyk tnye pndpt org len
@the puffy clouds; InsyaAllah
@Ardini Humaira; hehe, nobodys perfect kan...
@Ixora; betul2 puaskan diri sendiri dulu. Dan me dah ambil keputusan utk stay je kat tmpt keje skrg ni. Memang puas hati. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang