Tawaran Hebat !!!

Friday, March 9, 2012

Bahagianye.....

Bila tengok gmbr honeymoon Yusry dgn Lisa Surihani ni, baru me perasan mereka ni memang serasi... hehehe.. mengikut mata me la. Org lain tak tau le.

Dlm bnyk2 gmbr honeymoon dia org me suka tengok yg ni... Sweet jer... Ternyata mereka memang happy dan serasi bersama...


See... terpancar kegembiraan d wajah mereka....


Owh.... seriously im jelous with them. Bukan sbb Lisa kawin dgn Yusry but jelous dgn ke gembiraan mereka.

Hopefully mereka akan kekal sehingga hujung nyawa....
Amin....





Nota kaki: Kalau nak tengok gmbr yg lain kt mygosip.com ye. Picture kredit to mygosip.





with lurve,
riri

4 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon suka tgk gambo honeymoon diaorang..so sweet!

mummY daniSha said...

deirang ni seiras kan..org kata kalau ada iras jodoh panjangg,insyaALLAH..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@ Rina; memang sweet pun kak
@ mummy Danisha; InsyaAllah.. moga jodoh mereka panjang..

:: Riri-Fatieha ::~ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang