Tawaran Hebat !!!

Thursday, March 1, 2012

Awin Seindahwajah

Masa me check account nuffnang, me nampak ada la seseorang myb b2b tengah skodeng cari Awin Seindahwajah. BTW tuk sape2 yg tak tau, Awien ni merupakan professional makeup artist.

Taraaaa........


Walaupun yg search tu sorang, tp me nak juga buat entry tntg Awin ni sbb dia pnh make up kan my friend (Mya @ Mieza) masa nikah.

Dan hasilnye????? Suppppeerrbb.... Cantik okey....

Ni la kawan me yg me maksudkan... Me pernah wat entry tntg wedding dia kat SINI.

Awin & Mya masa majlis nikah..


Cantik kan....

Okey kasi ZOOmm sikit....


Cantik tak???? cakap cantik okey, sbb memang cantik....

Tentang bayaran me tak pasti pula sbb me tak tnye pula kat kawan me ni. Nk tau lebih lnjut boleh contact Awin kat FB dia yer..

If ada sape2 yg interested boleh cari kat fb Awin Seindahwajah, Awin Seidahwajah II and ini websitenye ye www.seindahwajah.com

Opsss ini iklan tak berbayar ye... huhu iklan d atas dasar nak tolong sape2 yg tengah cari Awin ni...

Awin ni juga makeup Dayana (wife kpda Asyraf Muslim) masa majlis persndingan d melaka n ramai lagi... nak tau kena pegi FB kak Awin la tengok. Dan hasilnye.... memang sangat cantik sbb ape yg me tengok kak Awin ni make-up tak terlalu over, sesuai dgn event n baju... dan yg penting CANTIK okey...

Tetibe terfikir nak amek Awin ni utk MUA my wedding in the future... heheheh :P





Nota kaki; Mrs Hyder, me pinjam your pic dari FB tau... ngeeee.....




with lurve,
Riri



2 comments:

rasp said...

memang cantik makeup nya...
tak over kan....

Em's Family said...

cantik dia make up.. baik u bagi free promotion untuk dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang