Tawaran Hebat !!!

Monday, June 18, 2012

Sausage McMuffin FREE Coupon

Hari2 me buhsan memikirkan menu untuk breakfast. Asyik2 roti. Hehehe..

Nasi lemak tolak tepi la, memang tak makan sngt. Diet katakan. Hehehe, hampeh jer.

Tapi dari 18 June 2012 hingga 24 June 2012, me boleh breakfast Sausage McMuffin with Egg Hanya RM 2.50 instead of RM 4.90 (a la carte).

Tapi kena download FREE Coupon.

Limited time tau.


Nyummmmyyy... Er, tpi makan ni hari2 buleh gumok tak? Hehehe....

Available dari 4am - 11am.

Free Coupon di SINI



nota kaki: info n coupon from www.mcdonalds.com.my



with lurve,
riri



6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nicee........mcd kat sebelah!

Mrs | Mr. AniK said...

done follow..hehehhe...

try le jenguk site kite jgk .. n_n

wantie said...

hmm.... rasa mcm tak bape sesuai ngan tekak plak menu bekfast mc d ni.

tapi menu biasa dia tu sedapppp. shuker.. shuka shuka

Lyaa Suriany said...

Thanks for da infor dear.
lya bab mcm ni salu terlps. sbb tak alert. hehe

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Mrs. Eady; ape lgi sis, terjah la dgn coupon ni.. hehe

@Mrs.Anik; okey

@wantie; hehe, menu biasa dia memang sedap

@Lyaa; my pleasure :)

Ardini Humaira said...

seronoknye leh breakfast kat mc d.. dni tak dapat... sobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang