Tawaran Hebat !!!

Sunday, June 3, 2012

Wedding Cousin - Syaiful & Ana

Last Sunday me pegi Putrajaya sbb cousin me nikah on that day, 27 May 2012.
Awal pagi lagi me dgn family dh gerak dari kampung. Sebabnye ada Himpunan Jutaan Belia, Jom Heboh, Gegar n mcm2 program lagi la kat sana minggu tu.


Majlis pernikahan berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. 2nd Masjid kt Putrajaya and well known as Masjid Besi.

Dalam entry bulan January haritu me ada list kan cousin2 me yg akan berkahwin tahun 2012 ni.

Kat entry yg INI pula me tambah lagi sorang. Dan ini lah org nye...
Syaiful & Ana.


Bride org Perak, tpi Majlis buat di Putrajaya sbb senang org nak dtg. Cousin me yg lelaki. So, rumah pengantin lelaki mayb Raya Haji tahun ni.

 Majlis kt Putrajaya ni sungguh simple.

Ucapan alu-aluan dari Imam Masjid.


Nampak tak budak baju pink kat belakang tu yg angkt2 tngn tu... tah ape la dia buat....


Tibe2 je gmbr dia dah bca lafaz taklik. Hehehe... Dah tu je yg hado.


Penyerahan mas kahwin.




Budak baju pink lagi... Ape la yg dia tengok tu smpi berkerut2 dahi...
Wah...malu den...


After jamuan makan, me and family pun balik Melaka.

Kena rest cukup2, sbb Isnin pagi sebelum subuh me kena gerak balik key ell.



3 comments:

♥ Cik Cha said...

syokkk je kan cousin ramai kawen.. tuan punya belog? ngeee... nice blog babe!

wantie said...

happy pengantin baru tu your kezen. :D

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@cik cha; huhu, InsyaAllah, akan datang

@wantie; thanks sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang