Tawaran Hebat !!!

Monday, December 3, 2012

Bertukar

Sempena menyambut tahun baru yg akan dtg, smua buzy dgn azam baru, me nak tukar cover baru. Hehehe...
 
Mesti korang dah notice tp me sja nak buat entry. Kasih nampak sikit la perubahan tu dari comot ke lebih molek sikit.
 
Actually me ada tempah templete utk my blog ni.
 
Templete lama & watermark lama;
Color merah + gold.
 
 
Templete ni me guna yg free je. Dari mana me ambil pun dh tak ingt.
Header pun kosong jer...
 
Watermark tu me order kat Zie Madini. Ish, tak de la nak buang watermark tu. My 1st watermark tu. Harusla di simpan. Nanti dah buhsan blh la reuse kan.
 
 
Okey ni templete me yg baru.

Templete baru & watermark baru;
Purple + Grey
 
 
Wink wink, suka sangat! Me tempah dgn cik kumbang.
 

.
For me templete ni nampak lebih kemas dari yg dulu. Tak serabut mata me nak tngk. Huhu...
 
 
Cantik, suka, and puas hati.
 
Thanks ye cik kumbang :)
 
 
 
p/s; skrg ada wrna fav baru, tak kan nak tukar templete lagi kot ikut wrna tu... pengsan!
 
 
 
with lurve,
riri


2 comments:

siti fatimah said...

memang cantik.. terbaikkkkkkkk

cik kumbang said...

Ur most welcome hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang