Tawaran Hebat !!!

Wednesday, December 5, 2012

1st payment

Yeay, syukur akhirnya dapat juga 1st payment dari Nuffnang. Mula2 dapat email dari HSBC bank macam pelik je. Ingtkan email macam kes kat SINI, sekali dari Nuffnang rupanya.
 
 
Macam tak percaya, fobia dari kes dulu pun ada kan.. Cepat2 cek kat akaun Nuffnang.
 
 
 
Alhamdulillah, tak de masalah lagi kali ni,berjaya cash out... Hehehe...
 
Tunggu je la cheque sampai..
 
 
p/s; bila la BE baru nak muncul ni... BE DiGi setia sampai hari ni...
 
 
 
with lurve,
riri

3 comments:

Adekniza said...

bestnya dpt cek..

kita gak tak naik2 lg $$.. malas nk update blog kot...

hehehe...

siti fatimah said...

that day cash out. status still unpaid. hhuhuhu

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@adekniza; sbr yunk, ni pun bkn skjp dpt bru leh cash out lama gak la menuggu..

@siti fatimah; sis, blh tinggalkan link blog x? sbb tak dpt trace nak bw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang