Tawaran Hebat !!!

Thursday, October 25, 2012

Ish kenape ni!

Tadi me buka email. Then me dapat email dari Nuffnang. Hati dah berbunga2 la sbb tngh tunggu cheque yg cash out bulan lepas.

Tup2 bila baca terus bengang...


See??? My cashout request kena reject. Owh kenape kah??
Setelah sebulan me request baru hari ni dia bgtau. Geram betul la... Kiciwanye!

Me dah la plan nak guna duit ni utk beli hadiah wedding kawan2 me yg ramai betul kawin bulan November ni.

Geeeraaaammm nye... Tp me dah antr ticket dah tnye kenape.
 Aje pelik bin ajaib betul la kena reject ni.

Terus cek account Nuffnang, memang dia org dah creditkan balik dh duit yg me cash out kan tu.

Cek BE, ada 1 BE yg tengah berenang2 kat blog.
 
 
 
 Terubat la sikit kegeraman tu! Tapi still geraaammm.
 
Fuuhhh.. tak pe, sabar2...
 
 
p/s; mood dah kelaut ni... hati dah kat kampung
 
 
with lurve,
riri


5 comments:

Lelaki Ini said...

seronoklah!

PinkUmmi said...

alahai...ciannye...

Anastasyea Aida said...

cashout Nuffnang sis pun kena reject jugak .. =(

www.anastasyea.com

wantie said...

dok berbulu mata ni check BE. apa yellow pun tak dak. hahahaha...

untung le kamu dah BE ke 16

Ros said...

Assalamualaikum,

Macam mana jadi lagu tu..?Ish...kalau Kak Ros pun geram jugak..tapi tak pa lah apa pun bersabar lah banyak2 ya..mungkin ada hikmahnya tu..

Selamat Hari Raya Aidil Adha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang