Tawaran Hebat !!!

Wednesday, October 10, 2012

Puding roti chocolate chip sedap

Yeay, last week rajin bebeno nak menerai resepi baru puding roti ni.
 
Selalu buat resepi biase je.. Yg ni ada tambah choc chip dan len2 lagi..
 
Choc chip yg dah melt...  Gile sedap sbb bila gigit2 tu tergigit choc chip... Huaaaa... Nyum nyum...
 
 
Makan dengan ice cream lagi la meleleh wei....
Sedap sangat... Me buat jumaat petang, by sabtu dah habis dah puding roti ni...
 
Sblm tido me ngap, esoknye breakfast me ngap lagi, lunch pun ngap juga walaupun dh makan nasi..
Hehehehehe... dasar peng"ngap"..

 
Untuk resepi ni blh la pegi kat blog kak Ana Suzana yg fofular tu.
 
Tak payah nak compare kan denga rupa puding kak ana ye. Sbbnye tersikit pula beli choc chip tu. So tak dpt la nak tabur2 kt atas dia..
 
 
Sape2 yg dah terliur tu pegi la try ye... Senang jer resepinye..
 
with lurve,
riri
 
 
 
 


5 comments:

Gieyana said...

sedapnyer...Anammg suka masak2 kan..pdai dier msk...umah dier cantikkk sgtt..:-)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@Gieyana; aah mcm2 dia msk kan.. luh hbis try lagi sume resepi yg dia bg. Umah dia, fuhhh mmg cntik.

:: Mrs.Eady :: said...

nyumm nyumm..

lieyalatif said...

fuhhhh mmg nampak sedap....betul tu mkn ngan aiskrim lagi sedappp...dpt sos kastard sekali pun sedap gak heehehehe...

NM02 said...

ana suzana,

mmg rajin memasak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang