Tawaran Hebat !!!

Thursday, October 11, 2012

Double Down!

Bila ada adv tentang makanan baru suke bebenor terpengaruh.
 
Kali ni dari KFC pulak. Dah ajak Mr.S makan Zinger Double Down tu tapi dia tak nak. Dia memang tak minat sangat dgn KFC. Tapi me??? Semua me belasah je. Hehehe...
 
Sanggup tu pegi cari KFC during lunch time semata-mata nak beli KFC Zinger Double Down ni. Tp me tapau mkn kat opis. Hehehe...
 
 
Taraaa.... KFC Zinger Doubel Down in the house office!
 
 
 
Daging ayam, cheese sauce, mayonis, zinger fillet, sliced cheese, daging ayam... wahhhhh...
 
Penuh mulut tau.

 
Yang pasti sedap oi. Kenyang makan ni je.
 
Btw me beli ala carte je. Price RM 8.90 with tax. Harga utk combo tak pasti la tp dalam RM 10++.
 
Sape2 yg tak try lagi, mesti try tau.. Sedap makan time panas2...
 
Nak tau lagi tentang KFC Zinger Double Down tu dan video iklan boleh tangok kat link ni;
 
 
 
 
with lurve,
riri




6 comments:

Mila Ahmad said...

tertelan air liur tengok !

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer!!!!

lieyalatif said...

alamak...kite dah tergoda nieeeee...harus kene cari ni...nampak mmg sedap ni...slurppppppppppppp!!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@mila ahmad, mrs eady & lieyalatif; kena try cepat. hehehe

Jna marcello said...

alaa da try xbole mkn even 1 pun bege ayam dye tu..suku jeee heheheh

Mila Ahmad said...

saya pun xsuka matematik tapi masa result SPM math A skank pun bekerja melibatkan pengiraan..mencikkk! stresslah huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang