Tawaran Hebat !!!

Thursday, October 18, 2012

Guetbook corner

Actually entry ni sambunga dari entry guestbook hari tu.
 
Masa tu me terlupa nak ambil gambar kulit depan guestbook dan guestbook corner. Nasib baik dlm gambar yg my OP bagi tu ada gambar2 ni semua.

Erk... betulke dah boleh mengundi ni?
 
Actually OP tu OP my adik. Me hire sekali utk majlis me. Senang :)
 
Okey ni cover dpn guestbook. Sesimple yg boleh. Erk tp tak pasti sape yg menambah bunga merah pink kat bucu atas tu...
 
 
Ni la hasil dari keje2 menampal kat entry guestbook yg lepas.
 
Ni la guestbook corner yg me lupa nak ambil gambar tu.
Sesimple yg boleh.
 
 
Sbbnye me tak blh nak bg full commitment nak siapkan corner ni.
 
Busy dgn my engagement preparation lagi.
 
Kebetulan meja tu ada n kosong. So me guna kan je la. Meja ni meja spare dinner letak kat main hall.
 
Disebabkan berat nak mampus sbb dari marble, so letak kt luar pintu utama je la.
Kalau nak angkat 4 orang memang blh terputus urat kentut tau tak. Memang tak bergerak meja ni. At least kena ada 8-9 orang nak angkat meja ni. Tu kalau perempuan le..
 
Okey ni yg me sempat siapkan.
Bunga lavendar purple tu pinjam mak punye. Me punya hb pun leh jadi letak kat situ. Hehehe...
 
 
Bekas pensel tu gelas coca-cola dari McD. Me punye syg gelas tu dia org leh gam2 pulak keliling dia mcm2. Adoi...

 
Me yg konon2 tengah menulis ucapan utk pengantin...


 
Hehehe... Alhamdulillah... everthing goes well on that day. Syukur...
 
 
 
with lurve,
riri
 


 
 
 
 











5 comments:

wantie said...

wah.. terbaik ni. kami tak de pun wat guesbook bagai. good idea. kreatif!

PinkUmmi said...

wah guestbook corner simple but nice la...

Rasp said...

memang trend skarang kan ada guest book...
a good memoir nie...

Zie Madini said...

best je ada guest book bagai. jeles taw tgk. hehe

Ros said...

Assalamualaikum,

Cantik dan kreatif sangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang