Tawaran Hebat !!!

Friday, September 21, 2012

Wedding Teha - Guestbook

Guestbook ni me buat sendiri jer. Cari idea yg paling senang. Pengantin pun tak bg budget. So me buat yg mana mampu jer.
 
Okey fine, me terlupa pula nak snap picture guestbook corner! Actually corner tu sngt2 la simple kot... Hrmm nak tunjuk pun tak dpt. Nnti kalau ada gmbr dari OP me masukkan kat sini ye.
 
Me guna art book yg kosong. Beli kat stationery shop kt area2 sini. Price dlm RM 12.90 gitu. Then me beli la beberape helai color paper yg me nak.

Jom pakat ramai2 beli Samsung Galaxy S3 tanpa terikat dengan contract!
 
Everything mcm nama ke, words yg comel2 tu, tajuk, sume2 la me print atas kertas putih je. Then me tampal kan kat atas color paper yg me beli tu. Hehehehe....
 
Dah lenguh gunting2 me pas kat cousin me yg rajin tampal menampal ni. Hehehe... tapi line2 tu me guna paper shrader jer.
 
 
 
Page 2; Tak tahu nak letak ape so me tampal kan je kad jemputan dia orag kt sini. Hehehe....
 
 
 
Next page;

 
Next page; Bride's & Groom's Biodata. Gambar tu me cuci kat kdai. Ambil size 2R. Nasib baik la tak kecik sngt mcm size passport tu. N size dia spt ape yg me nak.

 
Next Page; The Engagement. Actually tarikh tu salah. Hehehe, blh pulak me terlupa bila tarikh yg sbnrnye. Padahal blh jer rujuk entry lepas2 yg me ada buat tentang engagement adik me ni.

 
Nest page; Pantun. Adeh, tak ingt cilok kat mana pantun ni. Tp yg pasti kt b2b punye blog!

 
Next page; Taraaaa.... sesimple yg boleh. Theheheh....

 
Dan lagi me terlupa! Nak ambil gambar cover depan. Adehh.... ape la semua lupa!
 
 
 
 
with lurve,
riri


6 comments:

wantie said...

rajin bebenor korang berenyah ya.
memang rumit la kerja kerja ni. kalau suh akak buat mesti mati kutu punyalah.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehehe... tah kenape blh rajin mcm tu skali..

kasihibu said...

seronok buat scrap book nih akak pun suka

Zie Madini said...

wahh...siap ada guest book tu. dulu time zie kawen zie pnah terfikir nk buat guest book taw.

tp last minit, tak jd buat. haha

~AmyLiana86~ said...

cantik n kreatif.. =)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@kasihibu; suka suka suka
@zie; ni pun last minit, tu yg mcm tu je gupenye
@amyliana; huhu, biasa je tu amy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang