Tawaran Hebat !!!

Monday, September 10, 2012

Wedding Teha - Mlm Berinai

Previous entry me cakap me tak de gmbr mlm berinani kan?
 
Yup, memang tak de pun. Ni pun me cilok dari auntie2 me last week. Nampak sngt la busy bebeno sampai terlupa nak snap.
 
 
 
Tengok muka pengantin tu... Mcm tak selesa je kan? Kenape ye???
 

 
 

 
 

 
Lepas me tnye adik me baru me tau, dia ckp sbb sanggul atas kepala tu sangat la berat. Tu belum kena pakai sanggul lintang lagi tu. Sanggul lintang pula tersangatla berat!

 
Ni je la gmbr yg me ada... Sayang me tak de gmbr dari dia berarak dari rumah bersanggah.
 
Dan gambar bunga api T__T
 
 
 
 
with lurve,
riri


4 comments:

Lelaki Ini said...

wah!
seronok2!
tahniah!

wantie said...

maboi.. pengantin lelaki last pics tu sengih panjang nampak.

Azian Elias said...

kalau akak sure pengsan.. akak tak tahan kepala lah.. tak leh salah sikit.

Zie Madini said...

eh mlm berinai pun ada husband sekali ek? mcm z dulu...z sorg je. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang