Tawaran Hebat !!!

Saturday, September 15, 2012

Wedding Teha - Bunga Pahar versi Bakul

Yeay, entry tentang wedding adik me lagi! Selagi review / ape yg me nak cerita tak habis lagi, selagi tu la ada je entry ni. Hehehhe.... Menangis la korang baca ye..
 
Sebelum kenduri hari tu me ada post tentang bunga pahar. Tapi kami tukar sikit kami guna bakul. Hehehe... Nak buat kelainan kononnye.
 
Kat entry lepas me ada letak gmbr yg dh siap. Tapi tanpa telur.
 
Ni me nak tunjuk gmbr version ada telur.
Kami guna telur asin.
 
 
 
Mula2 me risau sebab ye la takut mcm dh outdated sikit. Sebab design bakul ni keluar awal tahun haritu dlm bulan 3. Lepas je beli zas zas zaass me DIY sendiri.
 
Sekali.... fuhhh... masa mlm berinai tu, ramai betul (sebelah groom) yg menepung tawar pengantin especially budak2 sbb nak kan bakul tu.
 
Kebetulan me ada kat situ, so me dgr la budak2 tu berebut2 nak pergi menepung tawar pengantin sbb semata2 nak bakul tu. Kelakar pun ada time ni.
 
Yg mana segan / tak nak tu dia buleh pulak suruh mak2 dia pegi. Huhu sabar je la.
 
 

 
Yeay, suka sbb ramai yg berminat...
 
Tapi kan... tak de gmbr yg blh nampak bakul tu versi penuh kat pelamin la.
 
Dlm gmbr ni pun nampak sipi2 jer tu ha hujung tu....

 
Kat sini pun sipi2 je nampak. Hehehehe....

 
 
 
p/s; ada cousin me yg berkenan pula kat bakul tu n minta DIY utk dia nnti. Pengsan!

 

 
with lurve,
riri

1 comments:

Reena Onn said...

Wahhh... mesti happy kan? Yelah, usaha membuah kan hasil gitu. Chewah... nak mintak satu jugak, boleh? Hehehe...

Selamat hari raya awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang