Tawaran Hebat !!!

Thursday, August 30, 2012

WP - Bunga Pahar

Adeh, raya tahun ni raya pertama je me and family beraya. Sbb seminggu lepas raya kami ada misi yg sngt besau.

Dan harinya makin tiba...

Dulu me ada pos entry tentang me DIY bakul telur kat SINI

So skrg me nak tunjuk la sebab majlis my adik pun dah tak lama lagi je kan. Tinggal beberapa hari jer...

Dan inilah hasilnye...


Tapi yg ni version belum isi telur lagi... Hehehehe

Nak version ada telur nnti me update yerk.





nota kaki; adeh, penatnye minggu ni....


with lurve,
riri



2 comments:

wantie said...

cantik.. pandai decorate. berseni orgnya ni.

crvmin sudin said...

cantin & kretipnya.....kl sue hadoi laaaaaaa tentu tentu kelaut jawab nya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang