Tawaran Hebat !!!

Friday, August 3, 2012

Happy!

Hari ni dah hari Jumaat, bersamaan 14 Ramadhan. Pejam celik pejam celik kejap je kan dah nak setengah bulan kita berpuasa...

sumber: shafiqolbu


Btw,  today nak balik kg. hik hik hik...
Excited sbb dari 1st day puasa lum pernah lagi sahur n berbuka dgn family kat kampung. T__T

Since me ada hal penting esok pagi, so me decide utk balik hari ni.
Dah minta permission dah dgn my bos nak balik awal dari waktu yg sepatutnye.
Alhamdulillah, my bos bagi.
Perkara yg me suka tntg my bos ni dia tak berkira pun..

Me cakap nak masuk opis awal hari ni sbb nak balik awal tp my bos kata tak pe, masuk je mcm biasa n boleh balik awal.

 
Seee??? Owh... bestnye...

Jumaat lepas, sehari sebelum puasa tu me ckp nak half day la kan, my bos kata OK. Yang pasti tak perlu tolak cuti. Huhuhu....

 
Me risau betul kalau dia kata kena tolak cuti sbb cuti tu dah budget2 utk raya n big day my sis nanti.






 
p/s: bos, ada bonus tak raya ni???

nota kaki: masih FOBIA dgn kejadian semalam




with lurve,
riri

5 comments:

wantie said...

hahaha.. sama la kita. akak pun nak balik kampung jugak this weekend. akak pun lumpernah bukak & sahur ngan familly sejak first puasa.

:: Mrs.Eady :: said...

bos..bagi la bonus :)

Rasp said...

untung kan dapat boss yg understanding...

Cik Puan Rara said...

rara balik ipoh esok.heee

Lyaa Suriany said...

uwaaaaa jealoussss blk kg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang