Tawaran Hebat !!!

Thursday, August 2, 2012

Cuak betul!

Baru sekejap ni ada robbery kat kedai area2 my opis.

Kecut perut jap bila my bos cakap ada robery. My bos yg dgr tokei kedai tu menjerit.

Berlari2 my bos dgn my opismate pegi kt kedai runcit tu..

Fuhh... even tokei kedai tu lelaki, if dah perompak tu hunuskan parang kat leher, tak ke kecut jugak perut.

Menurut my bos, malay male. Awal pagi tadi dia ada dtg kt kedai tu beli rokok, then dia dtg balik utk tujuan lain.

Ada 2 malay boy, seorang tunggu kat kereta, sorang lagi menjalankan misinye...

Jumlah kerugian bnyk juga....


Ya Allah, lindungilah aku dari segala malapetaka...




with lurve,
riri

4 comments:

wantie said...

cara mudah dorang nak dapatkan duit tuk raya.

akak pun doa agar tak de la musibah yang menimpa akak. risau

:: Mrs.Eady :: said...

serammmmmmm!!

Zie Madini said...

Uiii...means area opis riri tu kwsn bahaya ler kalau gtu. riri hati² ea. jgn sesorg berjalan

Rasp said...

astagfirullahallaziimmm....
dekat sgt lah tu sbb leh dengar jeritan kan...
scary oooo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang