Tawaran Hebat !!!

Thursday, August 9, 2012

Kasut Raya Murah

Lagi seminggu je nak raya ni... Tapi my preparation so so jer.. Baju 1 helai jer pun utk raya pertama je. Raya ke-2 ke-3 ke-4 recycle je la bju2 raya lama.

Btw, baju raya me yg lama2 me tak guna utk pg office. Me cuma pakai utk pg kenduri kawin or ape2 event jer.

So sekarang tinggal kasut jer yg belum beli.

Me dah usha2 kasut kat HiShop. Kasut Jane Holli murah2 sebab ada sehingga 80% discount. Mau tak rambang mata me tengok.


Platform sandal ni price RM119 after less dpt RM50 je!




Peep toe pump ni RM199 dapat RM50 je!


Hmmm tpi mcm berkenan yg mula2 tadi jerk Tapi yg merah tu pun cantik sbb tema tahun ni merah. Adooiiiyyy....

Sape2 yg lum beli lagi kasut jom tengok kasut yg cantik dan exclusive ni ada dijual di HiShop.




2 comments:

wantie said...

akak ni lagi la pelik dik oi. baju raya 2 pasang kasut 3 pasang. Ni baru je sar yang sandle tak beli lagi.

haish... sandle tu penting. ya la kan tak kan nak beraya umah jiran pakai kasut kot. pakai sandle lebih selesa.

:: Mrs.Eady :: said...

takmo dah beli online...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang