Tawaran Hebat !!!

Tuesday, September 18, 2012

Jamuan Raya

Okey, skip entry tentang wedding my adik.
 
 
Muntah hijau korang nnti asyik baca tntg wedding tu je.
 
Ni last week punye story me ikut my auntie pegi jamuan raya kemas parlimen segambut kat Felda D'Saji jalan semarak.
 
 
 
Menu utama kat sini ada lemang, ketupat daun palas, rendang, seruding, kuah kacang.
 
Nasi briani + lauk2 dia. Me tak ambil nasi mlm tu, tu yg tak pasti lauk ape yg ada dan ada Laksa Johor.
 
 
Kat area sini ada serawa durian, mi gorenga mamak, kuew tiaw goreng n roti jala + kuah kari.
 
 
Area sini pula ada dessert n air.
 
 
Kami duduk kat area luar. Best sbb menghirup udara segar dan sejuk original sebab hujan.

 
Me and my auntie. Me guna baju n shawl masa me bertunang hari tu.
 
Opppsss entry bertunang me belum buat lagi. Later ye :)
 
 
Tengok tak ramai lagi yg datang.
 
 
Di kala bosan, ambil gambar baju + cincin tunang hari tu.
 
Suka dgn baju tu sbb me DIY sendiri.
 
Suka dgn cincin tu sbb square cut!
 

 
Mlm tu me makan lemang + ketupat daun palas + rendang ayam + kuah kacang = semua sedap! Rendang ayam dia sedap.
 
Then me makan roti jala. Tp dah masuk perut baru teringt nak ambil gmbr. Let it go je la. Hehehe
 
Dan ini laksa Johor. Hrmmm so so je la. Tp kuah dia not bad sedap juga.
 
 
Ni dessert yg me tertarik.
 
Kek sponge kiwi tu sedap!
 
 
Ayor nye me minum air ni. Orang jus + teh tarik.

 
Last sekali.................. Love the baju so much!
 
 
dah kenyang, balik rumah tido la Zzzzzzz........
 
Hahahha tak sopan sungguh ini budak.
 
 
 
with lurve,
riri
 
 


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nyumm nyummm!

wantie said...

meriahnya . sungguh grandddddd.

terbaikkkkkkkkkkkkk!!!!

PinkUmmi said...

makan sakan erk.....

p/s-yup dik...Noranita Kamaruzzaman....majlis nikah wat kecik2 jer..insyaALLAH majlis sanding nti die jemput la tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang