Tawaran Hebat !!!

Tuesday, October 9, 2012

Breakfast yummy

Assalamualaikum dan selamat pagi semua...
 
Hari ni korang breakfast ape ye? Hari ni happy sbb dah jumpa menu breakfast yg me rasa blh tahan dalam seminggu dua je dengan tekak ni. Hehehe... Sbb nye me ni cepat buhsan...
 
Ni dia Oat cookies dari quaker. So far yg me tau ada 4 perasa. Oat cookies with cinnamon, raisins,honey nuts and chocolate chip.
 
Me pilih Oat cookies with chocolate chips dan oat cookies with honey nuts.
 
Dalam  1 kotak ni ada 6 individual packs.
Dalam setiap pack tu ada 3pcs cookies.
 
 
So far me dah try yg perisa chocolate chips. Sumpah sedap!!! Selalu yg jename2 quaker ni tekak me tak boleh nak terima. Nak2 quaker oat tu. Hehehe...
 
Tak sabar nak try honey with nuts pula.
 
Td breakfast me ambil 1 pack cookies dgn 1 mug milo. Alhamdulillah kenyang...
 
 
1 kotak ni tak mahal pun. Me tak pasti harga sebenar berape RM tapi yg me beli ni 1 kotak RM 6.50 buy 2 kotak for RM 10.00. So harus la me beli 2 kotak terus. Hehehe...
 
 
p/s; kat tempat lain tak tau pula berape RM.
 
 
with lurve,
riri
 


7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak pernah kn nie...tak tau nape tak suka..

wantie said...

hmm... kalau nak makan biskut pepagi memang tak boleh dik oi. biskut ni makan tuk tea time ok la. ( kalau akak le)

suka makan nasi goreng or kueh pepagi.

Mila Ahmad said...

makan ni kenyang jugak! baik untuk diet.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@wantie; hehe, ni nak turunkan berat badan ni kak...

@mila; yesss

Jna marcello said...

hhmm mcm best jerkk quaker oat ni..org kata klau makn ni pun bole mengurangkan berat badan klau berdiet laa..masalah jna ni mmg xbole mkn benda2 mcmni..lidah tu xbole accpt RUGI kan jd jna..sayur xmkn susu x minum ;C

Qaseeh Tolia said...

Breakfast nasi lemak pagi ni dgn air milo 2 cawan.. he..he..

Zie Madini said...

lama zie tak makan oat. teringin plak bila tgk. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang